Nyheter:

SM Bergens styre: Spanky, Pippifrombergen, PoML, Thomas, Utegangar, DomAmante

Hovedmeny
Velkommen til SM Bergen. Vennligst logg inn eller registrer deg.

2023-10-02, 01:24

Logg inn med brukernavn, passord og øktlengde

Ønsker du å bli medlem hos oss ?

Startet av Daskepott, 2020-02-05, 12:02

« forrige - neste »

Daskepott

#1
Ønsker du å bli medlem hos oss?

Å bli medlem av en bdsm-organisasjon er et stort skritt for mange, og man vet ikke helt hva man går til eller hva man kan forvente. Det finnes mange fordommer der ute om hva vi er. Derfor vil vi si noe om dette før vi forteller hvordan man kan bli medlem.

Hva ER vi:

Vi er en sosial forening for mennesker med interesse for bdsm og/eller fetisjisme, uansett hvor en måtte befinne seg innenfor disse begrepene. Her møter du åpensinnede mennesker fra alle kjønn, aldre, legning og samfunnslag som du kan prate og diskutere med uten å måtte være redd for å bli dømt. 

Hva er vi IKKE:
Vi er ikke en swingersklubb eller sexklubb. Det betyr at hovedfokuset på våre arrangement ikke sex i noen form. Vi er heller ikke en organisasjon for bare par eller bare single. Her er alle velkommen.

Hva kan vi TILBY:

Foreningen har ulike arrangementer

• Kafetreff med fokus på det sosiale og den gode samtalen
• Åpne kafetreff hvor nysgjerrige ikke-medlemmer kan komme å treffe oss og lære om oss.
• Fester med fokus på bdsm og fetisjisme
• Temakvelder med tema som for eksempel: bondage, hobby og foto. Hvilke tema og hvor ofte disse kveldene arrangeres er avhengig av hva medlemmene ønsker.

Vi har en fadderordning for å ivareta nye og allerede eksisterende medlemmer. Fadderen har i oppgave å sørge for at nye medlemmer får informasjon om foreningen og forstår viktigheten av diskresjon og vår omgangsmåte. I tillegg har fadderne i oppgave å ta litt ekstra vare på nye medlemmer sørge for at disse får et godt og fint møte med foreningen vår.


Andre ting som er verdt å nevne:

Et viktig prinsipp i SMB er diskresjon. Du skal føle deg trygg på at dine behov for diskresjon blir ivaretatt. De fleste arrangementene våre er kun for medlemmer og har tilpassede regler for å kunne ivareta diskresjonen. Omgangstonen i foreningen er preget av likeverd uavhengig av hvilken rolle man har i personlige bdsm-relasjoner. All aktivitet er frivillig, også på fester. Vi har mye humor og stor takhøyde.

Høres dette ut som det kan være noe for deg? Da er det på tide å søke medlemskap.

Hvordan søke medlemskap hos oss:
Først av alt må du ha fylt 20 år.

1. Send oss en e-post på medlemskap@smbergen.org. Skriv kort om hvem du er og hva som gjør at du ønsker å søke om medlemskap. Her blir du besvart av en av våre faddere og invitert til et infomøte.

2. Lag deg en bruker på forumet vårt og meld deg på et infomøte. https://smbergen.org/medlemmer/forum/index.php?action=signup
På infomøtet vil en av våre fadderansvarlige fortelle om foreningen vår og snakke med de fremmøtte. Diskresjon er en av temaene som blir tatt opp her, og det vil bli mulighet for å stille spørsmål.
3. Bestem deg. Når møtet er ferdig er det opp til deg om du fortsatt ønsker å være medlem. Du får mulighet til å fylle ut innmeldingsskjema og betale for medlemskap rett etter møtet. Når du har betalt får du full tilgang til forumet og adgang til alle SMBs arrangement. Du får tildelt en fadder som skal være din støtte og trygghet for den første tiden.

Da gjenstår det bare å si:

Få ut fingern!
Det er ikke noe å vente på!
Vi gleder oss til å høre fra de
g.