November 16, 2019, 03:22

News:

SM Bergens styre: ModestyBlaise6, Mr_U, Spanky, PoML, MasterKennX, Daskepott


Welcome to SM Bergen. Please login or sign up.

November 16, 2019, 03:22

Login with username, password and session length

Bli medlem hos oss?

Started by Sukkerspinn, September 27, 2018, 22:27

Previous topic - Next topic

Sukkerspinn

September 27, 2018, 22:27 #1 Last Edit: May 28, 2019, 20:45 by Mr_U
Hei!  ;D
Her følger litt info om foreningen og hvordan du kan gå frem for å søke medlemskap hos oss.


Hva vi IKKE er.
Siden dette er spørsmål som dukker opp med jevne mellomrom, så er det like greit å begynne med det. For det første er vi ikke en swingersklubb. Det betyr at hovedfokuset på våre arrangement ikke er sex, gruppesex eller sex med ulike partnere. Vi er heller ikke en klubb kun for par, eller kun for single. Det er fullt mulig å komme på festene våre både med og uten partner.

Hva vi ER.
Når det er sagt hva vi ikke er, så er det greit å etablere hva vi er. En god måte å beskrive oss på, er å si at vi er en sosial forening for mennesker med interesse for bdsm og/eller fetisjisme, uansett hvor man måtte befinne seg innenfor disse begrepene. Vi er rundt 200 medlemmer (mai 2016), ganske jevnt fordelt på kjønn og alder (nedre grense er 20), men flest medlemmer ligger nok mellom 25-50. Fordelingen i forhold til legning og interesser innenfor bdsm/fetisjisme er nok ganske lik slik den er i miljøet generelt.

Hva vi TILBYR.
Foreningen har flere ulike arrangementer, fra fester hvor fokus er på bdsm/fetisjisme, til kafetreff hvor fokus er på det sosiale og den gode samtalen. Bondagekvelder, temakvelder, hobbykvelder og fotokvelder er andre arrangementer som vi har jevnlig, avhengig av hva medlemmene våre ønsker og hva de stiller opp på.

HVORDAN vi er.
Et viktig prinsipp i SMB er diskresjon. Du skal føle deg trygg på at dine behov for diskresjon blir ivaretatt. Dette er et tema vi tar opp jevnlig, på forum, på møter, på alle arrangementene våre. De fleste arrangementene våre er kun for medlemmer. Vi har også egne regler for de ulike arrangementene, spesielt fester og fotokvelder. Omgangstonen i foreningen er preget av likeverd uansett hvilken «rolle» man har i personlige bdsm-relasjoner. All aktivitet er frivillig, også på fester. Vi har mye humor og stor takhøyde. Fadderordningen er en del av prinsippet om diskresjon og trygghet. Det er vår måte å sikre oss at hvert medlem har fått personlig informasjon om foreningen, om diskresjon og om vår omgangsmåte.

Hvordan søke medlemskap hos oss?
Det fins hovedsakelig to måter å søke medlemskap hos oss på.
Uavhengig av måten du søker på, må alle søkere gjennom et informasjonsmøte. På møtet vil faddere fra foreningen vår først fortelle om foreningen. Deretter vil de fremmøtte få snakke med fadderne i små grupper eller en og en. Siden diskresjon er viktig for foreningen vår, ønsker vi at du på forhånd tenker gjennom hva diskresjon betyr for deg, hvilke behov du har, og hvordan foreningen kan være med på å ivareta disse behovene. I tillegg er du selvsagt velkommen til å stille alle spørsmål du ønsker. Søkeren må være fylt 20 år.

1. Du kan registrere deg i forumet vårt og derfra melde deg på det infomøtet som passer. Du kan registrere deg her: https://smberg.com/medlemmer/forum/index.php?action...

2. Send en mail til vår e-post, medlemskap@smberg.com. Vi ber om at du kort forteller om deg selv og hva som motiverer deg til å søke.

Hva skjer etter informasjonsmøte?
Etter møtet gjør vi ikke noe mer med søknaden din før du har bekreftet at du ønsker å bli medlem. Da vil du få betalingsinformasjon. Når betalingen er registrert, oppgraderer vi kontoen din til medlem, og du får tilgang til medlemsdelen av forumet. Introduksjonsmøtene holdes cirka en gang i måneden.


Vennlig hilsen Mr_U, nestleder