July 21, 2019, 11:44

News:

Hovedforumet er bare synlig for innloggede medlemmer av SM Bergen!


Welcome to SM Bergen. Please login or sign up.

July 21, 2019, 11:44

Login with username, password and session length

Å bli medlem av SM Bergen

Started by Admin, May 12, 2015, 23:27

Previous topic - Next topic

Admin

May 12, 2015, 23:27 #1 Last Edit: March 24, 2017, 15:00 by miznadja
Å bli medlem av en bdsm-organisasjon er et stort skritt for mange, og flere av oss som allerede er medlemmer samlet mot i lang tid før vi nærmet oss miljøet. Reaksjonen i etterkant er lik hos de fleste: - Dette var jo ikke farlig, jeg skulle blitt med tidligere!

Fadderordningen

For å bli medlem i SMBergen sender du først en mail til oss med en kort presentasjon av deg selv. Du vil da få svar fra vår faddergruppe, som ønsker deg velkommen til et informasjonsmøte. På møtet blir du møtt av faddere som er erfarne medlemmer av SMB. De vil fortelle deg om våre ulike arrangementer og tilbud, om regler, diskresjon og annet viktig. De vil også gjerne få vite litt om hvem du er. Hvor mye du velger å dele, er opp til deg.

Etter møtet sender du beskjed om du fremdeles har lyst til å bli medlem men informasjon om nick og adresse for registrering i kartoteket. Er du akseptert, får du betalingsinformasjon , kan betale medlemsavgift og blir registrert i vårt medlemsforum - og har selvsagt full adgang til alle SMBs arrangementer.

Vi har en nyetablert mentor/fadderløsning som kan følge deg opp i den første tiden din som medlem om du ønsker det. Synes du for eksempel det er litt guffent å skulle komme alene på første kafé, kan du møte noen på veien og slik at dere kan gå dit sammen.

Arrangementer

SMBergen er en aktiv organisasjon. Vi har to faste treff hver måned: Et kafétreff og en såkalt PlayBar. I tillegg arrangerer vi hytteturer, fester, temakvelder, workshops, hobbykvelder, fetisjtreff, byturer og mye mer. Noe av aktiviteten er det styret som legger til rette for, andre er det medlemmene selv som tar initiativ til for så å bruke vårt medlemsforum som markedsføringskanal.

Hvem møter du på arrangementene?

Som medlem av SM Bergen vil du møte en varm, åpen gjeng mennesker som er veldig forskjellige - men har en ting felles: En ekte interesse for bdsm og/eller fetisjisme. Mange har fått venner som både er tyve år eldre og tyve år yngre enn seg selv, venner med helt ulik bakgrunn og som de sannsynligvis aldri hadde møtt om det ikke var for denne felles interessen.

Det er fantastisk å være i et miljø der du slipper å sensurere hva du sier eller være redd for å "glippe ut" med noe til feil person. I SMBergen er takhøyden stor for egne og andres kink, og det skal ganske mye til for å få noen til å heve på et øyelokk! Vi kan diskutere heftig, men toleransen ligger alltid i bunn.

Så send en e-post til medlemskap@smberg.com dersom du føler at dette er noe for deg. Du kan også sende en PM dersom du skulle ha noen spørsmål. Vi lover å ta godt imot deg! Flere ganger i året arrangerer vi også åpen kafé. Da kan du komme og møte oss og stille spørsmål eller bare slå av en prat. De åpne kaféene vil bli annonsert her i gjesteforumet, i gruppen vår på Fetlife (SM Bergen Informasjon) og på SMil sine sider.